MK IT Business Solutions

Sastanak2

O Nama

MK IT Business Solutions d.o.o.

Posle uvođenja SAP ERP rešenja u MK Commerce 2003. godine, tadašnji IT sektor preuzima održavanje i dalje unapređivanje postavljenog sistema. Tokom sledećih nekoliko godina poslovni sistem MK se širio u industriju šećera a zatim i u agrarni biznis. Podršku u širenju pružio je IT sektor koji je samostalno radio implementaciju SAP ERP sistema u novim članicama MK grupe.

IT sektor se 2006.godine transformiše u konsultantsku kuću MK IT Business Solutions koju čine interni SAP konsultanti sa višegodišnjim iskustvom u implementaciji SAP rešenja unutar MK Grupe. Iste godine postaje zvanični SAP partner a vrlo brzo posle toga dobija status Silver SAP Partnera. Kao nezavisna konsultantska i uslužna kompanija, MK Solutions razvija za svakog kupca posebna rešenja za upravljanje biznisom, koja implementira koristeći najmoderniju informacionu tehnologiju.

Naš uigrani tim implementiraće SAP rešenja u vašu kompaniju na najbrži i najkvalitetniji način, povećavajući vrednost vaše kompanije i omogućavajući Vašem menadžmentu da smanji troškove poslovanja i poveća profit. 

 

Više o kompaniji MK Group možete pročitati na www.mkgroup.rs.

 

Više o predsedniku kompanije Miodragu Kostiću možete pročitati ovde.