Saradnja sa obrazovnim institucijama

10/10/2020
mkitbs

§Prepoznajemo značaj i odgovornost koju svaka kompanija treba da ima prema mladima i njihovom obrazovanju. Stoga nastojimo da razvijamo saradnju sa relevantnim obrazovnim institucijama i na ovaj način pružamo podršku i mogućnosti mladim talentima. Saradnja se neprestano produbljuje i svake godine možemo da budemo ponosni na nove projekte koji se zajednički realizuju i na potpisivanje ugovora o nastavku saradnje.

§Tokom 2019., uspostavili smo saradnju sa Ekonomskim Fakultetom Subotica, Odeljenjem u Novom Sadukroz sponzorstvo fakulteta, predavanja, a kasnije i kroz projekat programa stručne prakse koji je prošlo šest studenata fakulteta, od kojih su troje postali naši zaposleni, a za ostalo troje su obezbeđene stipendije do završetka studija. Zahvaljujući ovoj saradnji uspeli smo da realizujemo ideju da privučemo ambiciozne studente kroz pažljivo osmišljen model profesionalne prakse koji su vodili naši najbolji konsultanti. Definitivno je to sjajna prilika za mlade vredne studente da zakorače u svet biznisa. Program uključuje i upoznavanje studenata sa osnovama SAP modula i neophodnih aktivnosti koje vode ka dizajniranju najboljeg rešenja za krajnje korisnike. Svaka implementacija SAP-a izvodi se prema unapred definisanim pravilima u pogledu ASAP metodologije. Ova pravila i mnoge druge zanimljive teme su deo programa stručne prakse koji prezentuje naš stručni tim i predstavlja značajnu šansu za mlade studente koji pokažu najjaču volju i želju, kao i snalažljivost, intuitivnost i originalnost u načinu razmišljanja, da steknu konkurentsku prednost u odnosu na svoje kolege studente, i da ugrabe priliku za izuzetno druženje, nova znanja i nezaboravno iskustvo. Profesionalna praksa u našoj kompaniji zasigurno je mogućnost da postanete deo našeg tima i dobijete posao.

§Tokom 2020., potpisan je ugovor o saradnji sa Prirodno-Matematičkim Fakultetomu Novom Sadu a uskoro očekujemo još lepih saradnji.