POSTANITE DEO NAŠEG TIMA

Naš cilj je da zajedno sa zaposlenima rastemo i razvijamo se. Trudimo se da prepoznamo talente i ponosni smo na one koji su sa nama od početka, ali i neprestalno otvaramo nove prilike kako za mlade sa inicijativom da započnu karijeru u našoj kompaniji tako i za iskusne profesionalce koji žele da rastu zajedno sa nama. Sve kandidate, kao i naše zaposlene, tretiramo ravnopravno. Sinergija znanja, iskustva, inicijative i talenta predstavlja pravi motiv za rad kod nas.

Prepoznajemo značaj i odgovornost koju svako privredno društvo treba da snosi prema mladima i njihovom obrazovanju. Zbog toga razvijamo odnose sa svim relevantnim obrazovnim institucijama i pružamo im podršku. Saradnja se konstantno produbljuje i svake godine možemo da se pohvalimo novim projektima koji se zajednički sprovode ili potpisanim ugovorima sa planovima za nastavak saradnje. U toku 2019. godine ostvarili smo saradnju sa Ekonomskim fakultetom u Novom Sadu kroz sponzorstvo Fakultetu, predavanja, a kasnije i kroz projekat stručne prakse koji je prošlo šest studenata fakulteta od kojih su troje postali i naši zaposleni, a za drugo troje su obezbeđene stipendije do završetka studija. U 2020. godini potpisan je sporazum o saradnji sa Prirodno matematičkim fakultetom u Novom Sadu.

Kontakt

Očekujemo Vaše prijave

  • Naš tim trenutno posluje na četiri lokacije Novi Sad, Beograd, Vrbas i Bečej sa tendencijom proširenja. Ukoliko želite da postanete deo tima koji konstantno raste i svojim znanjem, željom za učenjem i inicijativom doprinesete da uvek budemo korak ispred, naša vrata su Vam otvorena. Proces selekcije zavisi od pozicije za koju aplicirate i uključuje testiranja i intervjue.

    OTVORENE POZICIJE :

  •  
  • Ukoliko trenutno nemamo otvorene pozicije molimo Vas da popunite prijavu sa naznakom za koju poziciju konkurišete. Ukoliko imamo otvorenu poziciju koja odgovara Vašem znanju i radnom iskustvu, kontaktiraćemo Vas kako bismo se dogovorili oko daljih koraka. Ukoliko trenutno nemamo adekvatnu otvorenu poziciju, Vaša biografija ostaje u našoj bazi i bićete kontaktirani kada se otvori pozicija koja odgovara Vašem obrazovanju, znanjima i kompetencama. Popunite prijavu sa naznakom na koju poziciju konkurišete.