Eksterne usluge

Jasno je: ukoliko ste ulagali u SAP kao primarni alat, Vi želite da SAP bude prilagođen vašim poslovnim procesima. To je zadatak za SAP programere – prilagoditi paket Vašoj kompaniji, tako da bude iskorišćen na najbolji mogući način. Međutim, SAP razvoj je usko specijalizovano polje, često oskudeva IT stručnjacima, čije usluge mogu biti veoma skupe.

Stoga, možda je sada pravo vreme da potražite eksternog partnera za SAP usluge.

U današnje vreme rad sa udajenih lokacija je sve prisutniji, zahvaljujući stalnom razvoju noviih komunikacijskih alata, te se više ne morate ograničavati na angažovanje najtalenatovanijih iz Vaše neposredne blizine.

Mi smo SAP SERTIFIKOVANI PARTNER sa sedištem u Srbiji, koji pruža podršku i razvoj za SAP ERP rešenja i težimo uspostavljanju dugoročnih partnerstava sa SAP konsultantskim firmama širom sveta, sa ciljem da postanemo Vaš podizvođač od izbora na uslugama razvoja i održavanja.   

Možemo pružiti podršku za dugoročne i kratkoročne projekte kada želite povećati radne sate bez povećanja broja zaposlenih sa punim radnim vremenom i ponuditi opciju bez fiksnih troškova, ako je to Vaša želja.

U ovom vodiču objašnjavamo osnove SAP spoljnih usluga – koja je uloga SAP programera, kako odabrati pravi tim i zašto biste uopšte trebali razmotriti SAP spoljne usluge.

SAP moduli za razvoj

Najpre, pojasnimo šta sve može biti predmet razvoja. Danas je SAP jedan od tržišnih lidera u izradi poslovnog softvera za kompanije bilo koje veličine.

SAP ERP rešenje je jedan od najboljih proizvoda za optimizaciju svakodnevnih procesa u poslovanju. A fleksibilnost je jedan od razloga zašto je to tako – ERP sistem Vam pruža potreban manevarski prostor.

Dakle, razvoj SAP-a najviše se odnosi na premošćavanje jaza između stvarnih i željenih performansi softvera.

Sa nama kao podizvođačima, možete očekivati značajne uštede u odnosu na cenu čovek-dana SAP konsultanata i programera u zapadnoj Europi, uz isti nivo kvaliteta usluga. Možemo ponuditi usluge podrške i održavanja za SAP rešenja, ali i savetodavne i razvojne usluge na visokom nivou na složenijim projektima po pristupačnim cenama. Našim klijentima je posebno važna naša sposobnost da razvijemo Z-rešenja prema njihovim specifičnim potrebama.

Među najpopularnijIM SAP tehničkiM modulima za prilagođavanje specifičnim potebama se nalaze:

  • SAP finansijsko računovodstvo (FI)
  • SAP kontroling (CO)
  • SAP prodaja i distribucija (SD)
  • SAP planiranje proizvodnje (PP)
  • SAP upravljanje materijalima (MM)
  • SAP upravljanje kvalitetom (QM)
  • SAP upravljanje ljudskim resursima (HCM)

Naš tim ima preko 40 visoko profesionalnih konsultanata i programera, sa više od 7 godina prosečnog iskustva po zaposlenom i izuzetnim  veštinama govora i pisanja engleskog jezika. Pored toga, članovi našeg seniorskog tima imaju preko 13 godina radnog iskustva u implementaciji SAP rešenja, razvoju specifičnih rešenja prema zahtevima kupaca, kao i integraciji SAP ERP sistema  sa različitim vrstama aplikacija (Web, Android …). Većina naših stručnjaka nalazi se u Novom Sadu, univerzitetskom gradu poznatom po jakom informatičkom obrazovanju i kompanijama.

Naš portfolio uključuje mnoge industrije, ali najviše smo ponosni na naša prilagođena SAP reešenja za poljoprivredu, trgovinu i hotelijerstvo.

Nekoliko činjenica o nama:

Osnivanje:

SAP Silver Partner od 2006

Trenutni  portfolio:

50 kompanija

Moduli:

FI, CO, MM, SD, HR, BW/BI, SAC,

Industrijske grane:

proizvodnja, poljoprivreda, trgovina, hotelijerstvo

Prosečne godine radnog iskustva

sa SAP tehnologijom

7 godina

Seniorski tim – u proseku 13 godina radnog iskustva sa SAP tehnologijom

Prosečna dužina saradnje sa klijentima

10 godina

Ukoliko želite proveriti naše razvojne mogućnosti, možete nas besplatno angažirati za projekt do 3 programer dana, bez ikakvih nadoknada. Samo nam pošaljite korisnički zahtev i mi ćemo Vam dostaviti ponudu sa predloženim rešenjem. Takođe možemo zajedno sarađivati i analizirati zadatke kako bismo Vam pomogli da svoju ideju realizujete na najbolji mogući način.

Proširite svoje resurse za razvoj i savetovanje sa našim stručnjacima. Možete čak oformiti i posvećeni tim po vašem izboru. Takođe možemo angažovati našu kadrovsku službu u potrazi za ekspertima u Srbiji koji odgovaraju Vašim potrebama. Za razliku od outsourcing usluga u Aziji, mi se nalazimo u istoj vremenskoj zoni kao i Nemačka (srednjeevropska vremenska zona). To puno znači za svakodnevnu komunikaciju i pomaže nam da brzo odgovorimo na vaše potrebe. To takođe znači manje putnih troškova u slučaju da su Vam potrebne naše usluge na terenu.

Ukoliko imate  potrebu za održavanjem starog SAP ABAP koda, poboljšanjem ili optimizacijom bilo kog poslovnog procesa u SAP-u, izmenom Smartformi ili izgleda Adobe obrazaca, integracijaom SAP sa eksternim rešenjima, nadogradnjom ili migracijom na SAP S4 / HANA, stvaranjem novog prilagođenog rešenja u SAP-u od nule , izradom BW izveštaja ili SAC rešenja ili kakvu drugu potrebu  – mi smo tu da vam pomognemo.

Ukoliko Vam je ovaj predlog zanimljiv, sa zadovoljstvom Vam možemo predstaviti svoj portfolio popraćen detaljnijim informacijama o potencijalnoj saradnji za koju verujemo da bi donela obostrano zadovoljstvo i korist.

 

Zastupnik za prodaju usluga I rešenja za USA tržište:

Downstream IT Solutions LLC

9500 Ray White Rd, Fort Worth, TX 76244 USA; EIN: 85-3527881

Nikola.korac@mksolutions.rs

+181 77 935 622